Tänään kotiin tullessani odotti pakettikortti postiin. Ja mitä sieltä paljastuikaan? Aivan ihanan viehättävä, lämmin ajatus Tarjalta =)

2121726.jpg

Paketissa oli kaikkea ihanaa, ihanat sukat jotka pääsevät heti huomenna työvuoron jälkeen jalkaan kun pääsee nauttimaan vapaapäivistä. Ihanaa liukuvärjättyä lankaa, taitaa jopa olla käsin värjättyä! Suklaata tietenkin, mukavasti vielä pikkuruinen levy vain ettei romutu minun laihistelut kokonaan =) En tiedä ajattelitko Tarja tuota mutta jos ajattelit niin tosi huomaavaista =) Todella hauskan tuoksuisia, vanilja-mandariini kynttilöitä, kaunis pieni enkelityttö, käsivoidetta (ja tulee muuten tarpeeseen kun lankojen kanssa nyhrää ja muiden askartelujen =D) ja hyvin piristävän tuoksuista teetäkin oli paketissa. Sitten vielä juttu joka päätyi heti kaulaan, eli tuollainen aivan ihana, lintukaulakoru. Upea!

Olin kyllä niin kerrassaan äimistynyt tästä paketista! Ihan oikeasti loksahti suu auki kun näin mitä kaikkia ihanuuksia paketissa oli! Kiitos vielä hurjan paljon Tarjalle, oli kyllä päivän paras juttu! =) <3

Tässä vielä Tarjalle omistettu, pieni joululaulu =)