Morjes vaan kaikille, olen Daami D. =) Vaikka ihan ekassa postauksessa kutsuinkin tätä kässäriblogiksi niin ehkä parempi sana olisi harrasteblogi. Harrastuksiini kuuluu lukeminen, jooga, kuntosali, neulominen ja satunnainen askartelu ja leipominen. Josko sitten keräisin tänne esimerkiksi kirja-arvioita, kuvia tekeleistäni niinkuin saan niitä tehtyä ynnä muuta harrastuksiini liittyvää.

En missään nimessä väitä olevani kovin haka esimerkiksi neulomisessa. Jokaiseen sukkaan, lapaseen, hattuun ja huiviin jää aina jotain pieniä virheitä, enkä osaa tehdä mitään kovin monimutkaista koska en usein ymmärrä netistä löytämiäni ohjeita. Kuitenkin tykkään tehdä ihan hurjasti! Tällä hetkellä työn alla on en pointe-balleriinatossut äitille joululahjaksi. Ekaksi niiden piti olla synttärilahja mutta sitten sovittiinkin äitin kanssa, että leivotaan vaan äitin synttäreille ja isäinpäiväksi kakku niin nuo jää joululahjaksi sitten. Seuraavaksi aion neuloa kokeilla neuloa tuollaiset en pointe-balleriinatossut itselleni huopalangasta. Myöskin jo muutamia viikkoja sitten valmiiksi saamani lapaset odottaa peukaloitaan ;)

Leivon aika harvoin. Jokainen joka on lukenut pääblogiani Sopivasti lihavaa tietää, että jos leipoisin usein niin todennäköisesti mättäisin kaiken turpavärkkiini ja huonoin seurauksin ;)

Luen tosi paljon ja voin koittaa värkätä jotain kirja-arvosteluakin jostain kirjoista mutten mene vannomaan, että jaksan.

Mutta siis kuten huomaatte niin osallistun tuohon Lämmin ajatus-vaihtoon, se oikeastaan kirvoittikin ajatuksen tämän blogin tekemisestä. Odottelen kovasti, että saan jo salaisen ystäväni tiedot ja pääsen stressaamaan riittävätkö neulomisentaitoni =P